På jagt efter meningen med lockouten

Jeg har besluttet mig for at tage på en mission, nemlig missionen for at finde meningen med lockouten. Jeg synes det er top umuligt rigtig at finde meningen med den situation vi lærere, elever og alle andre implicerede er i. Kan det virkeligt være så svært at finde en fælles aftale for hvordan vi bedst styrker skolen i fremtiden, at skolebørn skal gå uden undervisning i så lang tid?

Jeg antager som udgangspunkt for min mission at alle de implicerede parter har gode intentioner, derfor ser jeg det som min opgave at finde ud af hvad disse gode intentioner er, for at kunne forstå hvorfor lockouten er et nødvendigt træk.

Følg mig på min rejse her på bloggen eller på min twitterprofil [blackbirdpie id=”mosgaard”], og lad mig høre om der er noget du mener jeg skal have med i jagten.

Med fokus på FSL

Det skal siges at mit fokus er på en ofte overset part i lockouten, nemlig min egen fagforening FSL. FSL har forhandlet med finansministeriet og altså ikke KL, KL er derfor ikke en part i mine undersøgelser, og ikke direkte relevant for min mission (omend man kan sige at FSLs kamp hænger sammen med DFLs).

Dem skal jeg tale med

Tirsdag d. 16. april – Del 1 – Henrik Wisbech (Sekretariatsleder ved FSL)

Onsdag d. 17. april – Del 2 – Uffe Rostrup (Formand for FSL)

Torsdag d. 18. april – Del 3 – Lotte Rod (Børne- og uddannelsesordfører for Radikale Venstre)

Torsdag d. 18. april – Del 4 – Mikkel Weine (Skolelærer i den danske folkeskole)

Fredag d. 19. april – Del 5 – Bente Sorgenfrey (Formand for FTF)

 

Afslutningen af projektet

Projektet er nu afsluttet, ovenover kan du se de enkelte indlæg undervejs i projektet, og herefter følger det opsummerende afsnit.

Hvad var så meningen med lockouten

 

Tak for støtten!

 

Skriv et svar